15 Ocak 2012 Pazar

breaking bad 5. sezon


breaking bad 5. sezon

Birçoklarına göre yayın hayatı devam eden diziler arasında en iyi drama olan Breaking Bad‘den iyi olduğu kadar üzücü bir haber var. Dizi, dördüncü sezonunu yarılamaya yaklaşırken beşinci sezon siparişini kaptı AMC‘den. Ancak ne yazık ki bu sezonun final sezonu olacağı bildirildi.

Breaking Bad’le ilgili birtakım dedikodular vardı bir süredir ve açıkçası sezon onayı haberini gölgeler nitelikteydi bu gelişmeler. Söylentiye göre; dizi gelecek yıl AMC kanalında yayınlanmayacaktı, hatta FX‘in dizinin yayın hakları için girişimde bulunduğu iddia ediliyordu. Bu konuya dâir bir karar açıklanmasını beklerken aniden yeni sezon onayını duyurdu AMC ve hâliyle tüm olumsuz hava dağıldı.

Yeni sezon siparişi normalden üç bölüm fazla içeriyor. Böylelikle Breaking Bad‘in beşinci ve son sezonu 16 bölümden oluşacak. Şimdiden sezonun iki parça hâlinde yayınlanabileceğine de değinilmiş haberde. Kanal eğer böyle bir yöntem izlerse, çok büyük ihtimâlle 10+6 şeklinde bir dağılım olur. Yine de çok erken bu konuda konuşmak için.

Bu arada yeni sezonun çekimleri gelecek yıl içerisinde olacakmış. Yani en iyi ihtimalle bu yıl olduğu gibi 2012 yazında başlar beşinci sezon. Bryan Cranston yoğun bir şekilde sinema projeleriyle ilgileniyor şu sıralar ve bu durum bir süre daha devam edecek. Süreç çok daha uzar veya prodüksiyonu etkileyecek başka negatif olaylar yaşanırsa, Breaking Bad”in son sezonu için 2013′ün ilk aylarını beklemek zorunda kalabiliriz. Nitekim üçüncü sezon ile dördüncü sezonun başlangıç tarihleri arasında neredeyse bir buçuk sene var. Dördüncü sezonun bu yıl temmuzda başladığını göz önüne alırsak, gerçekten de 2013′e sarkabilir beşinci sezon.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Lütfen Adınızı Ve Soyadınızı Yazınız..