15 Ocak 2012 Pazar

avea süper fikir tarifesine nasıl geçebilirim ?

avea süper fikir tarifesine nasıl geçebilirim ?

Merhaba arkadaşlar bu makalemizde Avea’nın yeni tarifesi Süper Fikir Tarifesinden bahsedeceğiz. Yazımızda tarifeye nasıl abone olabileceğiniz, tarifenin avantajlı ve dezavantajlı yönlerinin neler olduğu konularında detaylı bilgilere yer vereceğiz;

Avea’nın sevilen dikkat çeken reklamlarından bir yenisi daha. “Fikir sizsiniz” sloganı ile yayınlanan reklamda “Süper Fikir Tarifesi” tanıtılmakta. Biz de bu yayından yola çıkarak kademeli fatura ödeme yolunu açan kampanyanın detaylarını inceledik.

SÜPER FİKİR TARİFESİ NEDİR

Konuştuğunuz her 100 dakika için 4 TL ödüyorsunuz! Üstelik ücretlendirilen bu dakikalar her yöne! Böylelikle konuştuğunuza kadar ödeyerek fatura kontrolünü sağlayabiliyorsunuz.

KAYIT ve ABONELİK İŞLEMLERİ NASIL YAPILIR?

Fatura döneminizde kaçıncı 100 dakika kademesinde bulunduğunuzu KADEME yazıp 6036′ya ücretsiz SMS göndererek öğrenebilirsiniz.

İçinde bulunduğunuz 100 dakika kademesinde bir sonraki kademeye geçiş için kaç dakika daha konuşabileceğinizi, “SES” yazıp 6000′e SMS göndererek kalan dakika bilgisini ÜCRETSİZ öğrenebilirsiniz.

SABİT ÜCRETİ VAR MI?

Bu konuya dikkat çekmekte fayda var. Zira faturalı-faturasız karışımı bir tarife olan “süper fikir” de aylık sabit ücret ödemesi de var. Şöyle ki aylık sabit ücreti vergiler dahil 5 TL’dir. Ayrıca atılan her kısa mesaj ( SMS ) 41,5 kuruş ile ücretlendirilmektedir.

ÖNEMLİ BİR DETAY

01.12.2011 tarihi ve sonrasında Avea’nın faturalı ya da faturasız tarifelerinden diğer operatörlere numarasını taşıyıp sonrasında tekrar Avea’ya taşıyarak Süper Fikir Tarifesi’ne kaydolan müşterilerden bir kereye mahsus 30 TL (KDV-ÖİV Dahil ) Tarife Kayıt Ücreti alınacak ve ilk faturalarına yansıtılacaktır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Lütfen Adınızı Ve Soyadınızı Yazınız..